Elsőosztályú panelekről általában

2002 óta foglalkozunk német és olasz gyártmányú I.o. szendvicspanelek forgalmazásával melyek ipari és kereskedelmi épületek, szárító- és hűtőkamrák illetve általános térelválasztási munkák igényeihez lettek tervezve. Homlokzati és válaszfalak, előregyártott hűtőboxok, fagyasztókamrák, árusító bódék, tolókapuk és álmennyezetek ideális alkotóelemei ha könnyű, erős és jól szigetelő modulokra van szükség. A szendvicspanel sokoldalúan felhasználható, gyorsan beépíthető, könnyen tisztítható építőanyag.

Első osztályú panelokat jelenleg csak rendelésre tudunk szállítani. Minimális rendelési mennyiség a panel fajtájától és paramétereitől függően kb. 200-300 m2. 

Árajánlat kéréséhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! Mindenkinek személyre szabottan próbáljuk az aktuális gyári kedvezmény és a szállítási költségek optimalizálásával a legkedvezőbb árat megadni. Munkánk megkönnyítése érdekében kérjük árajánlatkérésében adja meg a kért panelek típusát, hosszát, darabszámát, színét, a szállítási helyet és hogy esetlegesen milyen minőségi (tűzvédelmi-, hangszigetelési vagy egyéb) tanúsítványra van szüksége. 

 

Termékkínálatunk megtekintéséhez kattintson az alábbi linkek valamelyikére:

 

                                     Falpanelek                                      Tetőpanelek                                        Hűtő- és fagyasztókamra-ajtók